migoglivet.dk

Ekstra Bladet 112

Gå direkte til Ekstra Bladet 112: https://ekstrabladet.dk/krimi/

Kriminalitet bliver igen og igen brugt som underholdning, og der er rigtig mange, der finder værdi i både at lytte til podcasts om emnet, læse krimier og også i at følge med i de aktuelle sager. Ekstra Bladet er en af de tabloidaviser, der er utroligt gode til at formidle kriminelle sager til deres læsere, så det er let fordøjeligt, men også har en tone, der holder det respektfuldt overfor alle involverede. De er samtidig gode til at følge med i- og opdatere deres læsere om nye sager – nogle gange i realtid. Derfor er det en af de nyhedsplatforme, der giver god mening at lære bedre at kende, hvis du har interesse i at følge med i de kriminelle nyheder.

Sådan finder du Ekstra Bladet 112

For at finde Ekstra Bladet 112 skal du ind på Ekstra Bladets hjemmeside. Når du skriver det ind i din søgemaskine og trykker enter, så vil du komme til forsiden. Her kan du også finde nyheder om aktuel kriminalitet, men det vil ikke være isoleret. Du vil altså samtidig få nyheder om politiske beslutninger, verdenssituationen og meget andet.

Hvis du gerne vil frem til Ekstra Bladets sektion for nyheder omhandlende kriminalitet i Danmark og i udlandet, så kan du bruge hovedmenuen. Den finder du oppe øverst i venstre hjørne af skærmen. Når du klikker på de tre vandrette streger, vil du se følgende overskrifter:

 • Forsiden
 • Nyheder
 • Sport
 • Underholdning
 • Forbrug
 • Side 9
 • Sex & samliv
 • Leder
 • Opinionen
 • Nationen!
 • Podcast
 • Ekstra Bladet+
 • E-avis
 • Køb Ekstra Bladet+
 • Køb avisen
 • Services

Herfra skal du så yderligere klikke på pilen ud for nyheder for at finde disse underoverskrifter:

 • Krimi
 • Bandeland
 • Samfund
 • Politik
 • Erhverv
 • Terror
 • Krig og katastrofer
 • Videnskab

Det er vigtigt, at du trykker på pilen ud for kategorien ”Nyheder”, da du ellers bare vil blive taget med til den side, hvor de viser artikler fra alle de førnævnte emner.

Krimi

Hvis du gerne vil læse om kriminalitet, så kan du først og fremmest vælge den underkategori, der hedder krimi. Under denne finder du artikler om alt fra mord, hvidvaskning af penge, politiaktioner og meget andet. Det er med al sandsynlighed denne, som du vil finde mest interessant, hvis du har en bred interesse for de kriminelle handlinger, der finder sted i Danmark og i Udlandet. Hvis du til gengæld har en særlig interesse for bandekriminalitet, så er det i stedet Bandeland, du skal klikke dig ind på.

Bandeland

Som sagt er Bandeland den underkategori, som du skal klikke på, hvis du gerne vil læse mere specifikt om bandekriminalitet. Her kan du læse resultatet af Ekstra Bladets dybdegående journalistisk om den organiserede bandekriminalitet, der forgår i den danske underverden – en verden, som mange har tendens til at glemme eksisterer. Du kan læse alverdens interessante historier om både rocker- og bandemiljøer, og du kan følge med, når der bliver kastet lys over en mørk og lukket verden, som det er svært at få adgang til medmindre du er en del af den.

De fleste af de artikler, der tilhører kategorien Bandeland, vil du også kunne finde under sektionen Krimi, da de to overlapper hinanden den vej. Du skal altså ikke være bange for at gå glip af noget ved blot at klikke dig ind på Krimi.

Terror

Terror er en helt speciel form for kriminalitet, da det skal leve op til nogle forskellige krav for at kunne betegnes som terror. Det kan heller ikke helt sammenlignes med den type kriminalitet, der bliver dækket, når du går ind og kigger på sektionen ”krimi” eller ”bandeland”, men det er alligevel kriminelt og et utroligt vigtigt emne at berøre på mange punkter.

For mange kan det give ro i maven at læse om de terrorangreb, der finder sted rundt omkring i verden, da uvidenhed ikke altid er en gave – dog kan det også for nogen skabe angst, hvorfor det er vigtigt at kende sig selv, inden du begynder at dykke ned i et emne, der måske er bedre at overlade til andre.

Krig og katastrofer

Afhængig af hvilken type kriminalitet du er interesseret i – og om det blot er det hele – så er der også kategorien ”Krig og katastrofer”. Her vil du blive opdateret, når der bliver begået kriminalitet i forbindelse med krig, hvilket kan give stof til eftertanke.

Følg dine favoritemner

Der er mange former for kriminalitet, og på samme måde som en tennisentusiast ikke nødvendigvis også er en fodboldfan, så er det heller ikke sikkert, at du interesserer dig for kriminalitet, der kan finde sted – der er trods alt langt mellem mord og hvidvaskning af penge.

Hvis det er bestemte emner indenfor den kriminelle sektor, som du interesserer dig for, så kan du benytte dig af værktøjet ”Følger”. Her kan du følge lige netop de emner, som du synes er mest spændende, og så får du en notifikation, når der dukker noget nyt op. På den måde vil du altid være opdateret. Det kræver ikke andet end en gratis bruger hos Ekstra Bladet, og så kan du følger med i alle de emner, der rammer indenfor dit interessefelt.

Følg med i Ekstra Bladets podcast

En anden måde hvorpå du kan høre nyheder, er ved bogstaveligt talt at høre dem. Ekstra Bladet har en lang række af forskellige podcasts med flere podcast episoder under hver, som du kan lytte til – og de har også nogle, der belyser problematikker i den kriminelle verden samt oplyser om de ting, der foregår mens ingen kigger.

Faktisk er kategorien Bandeland blevet til en podcast af flere dele med flere episoder i hver, så du kan lytte til historierne, når du er ude og gå en tur, sidder i bussen på vej til arbejde eller måske bare, når du går og gør rent derhjemme. Det er en fantastisk måde at blive klogere på den verden, vi lever i, mens du samtidig kan komme igennem dagens gøremål.

Ekstra Bladet på Facebook

Et sidste sted hvor du kan følge med i Ekstra Bladets nyheder, er på Facebook. De har dog ikke en særskilt Facebook side til de artikler, der omhandler kriminalitet, hvorfor det ikke er en lige så god løsning som enten at følge et emne eller blot klikke sig ind på deres hjemmeside og kigge under sektionerne ”krimi” og ”Bandeland”.

Det Ekstra Bladet i stedet kan tilbyde dig på Facebook, er lidt tilgængelige nyheder, der er fordelt på en måde, så der er et super fint flow i forhold til at modtage dem. Det kan nemlig godt blive tungt at læse om den ene kriminal nyhed efter den anden – kommer artiklerne til gengæld fordel ind i mellem billeder fra gamle bekendte, reklamer fra firmaer du følger og så videre, så er det ikke så tungt, og du kan måske læse artiklen med friskere og mere modtagelige øjne.

Gå direkte til Ekstra Bladet 112: https://ekstrabladet.dk/krimi/