migoglivet.dk

Ekstra Bladet Forside

Gå direkte til Ekstra Bladets forside: https://ekstrabladet.dk/

Ekstra Bladet er en af Danmarks tabloid aviser, og derfor er der mange, der ser en lille smule ned på den og ikke mener, at den har noget ”seriøst” at byde på. Det er dog overhovedet ikke tilfældet. Faktisk er Ekstra Bladet nogle af de første til at opdatere den danske befolkning, når der sker noget politisk, noget samfundsrelevant, noget kriminelt eller noget helt fjerde, som en stor del af befolkningen gerne vil følge med i. Og derfor er det bestemt værd at tage et kig mere på Ekstra Bladets Forside – særligt hvis du har været skeptisk indtil nu.

Det møder du

Når du først klikker dig ind på EBs hjemmeside, så er det selvfølgelig Ekstra Bladets forside, der møder dig. Her kan du se alle de nyeste artikler indenfor samtlige af de emner, som Ekstra bladets journalister er ude og dække. Det kan godt være en smule overvældende, da du vil blive bombarderet med stor sort og hvid tekst på gul, grøn, lilla, sort og hvid baggrund sammen med en masse billeder og animationer, der skal fange dit blik – men så er det heldigt at du kan finde frem til Ekstra Bladets mange forsideartikler på en anden måde. Og du kan faktisk nøjes med at se lige netop det, som du med garanti vil have en interesse i.

Ekstra Bladets hovedmenu

Når du er på forsiden, så ser du som sagt de mange overskrifter på artikler, som deres journalister har skrevet – dog er det ikke det eneste, som du ser. Oppe i øverste venstre hjørne, der vil du nemlig finde en hovedmenu, hvis du klikker på de tre vandrette streger. Her bliver du præsenteret for kategorierne nyheder, sport, underholdning, forbrug, side 9, sex og samliv, leder, opinionen, nationen!, podcast, ekstra bladet+, e-avis samt muligheder for at købe deres avis og benytte dig af deres services.

Under de fleste af disse kategorier vil du finde nogle underkategorier, hvormed du kan gøre det endnu mere specifikt, hvad du vil læse.

Nyheder

Klikker du for eksempel på pilen ud for nyheder, så kan du vælge imellem krimi, Bandeland, samfund, politik, erhverv, terror, krig og katastrofer samt videnskab.

Sport

Klikker du på pilen ud for sport finder du underkategorierne live, stillinger, fodbold, håndbold, formel 1, cykling, tennis, boksning, CS:GO, anden sport, motorsport, betting, blodbold og manager.

Underholdning

Klikker du på underholdning kommer kategorierne danske kendte frem samt internationale kendte, kongelige, musik, film, tv og radio, event og kultur, anmeldelser og filmmagasinet.

Forbrug

Klikker på du på forbrug kan du klikke dig videre til dine penge, sundhed, teknologi, vin, ferie og biler.

Side 9

Klikker du på side 9 – en kategori, der ikke afslører for meget om, hvad den handler om – så kan du se ugens galleri, fredagsgalleri, månedens side 9, årets side 9, dagens side 9 og kom på side 9.

Opinionen

Opinionens kategorier består af en lang række navne: Ali Aminali, Uffe Gardel, Inger Støjberg, Nima Zamani, Bent Falbert, Geeti Amiri, Mads Kastrup, Poul Madsen, Dan Rachlin, Leif Donbæk, Rasmus Brygger, Puk Sabber, Randahl Fink Isaksen, Camilla Søe, Søren Baastrup, Anna Thygesen og sidst Kim Back. Her kan du læse nærmere om alle de mennesker og deres meninger.

Følg dine favoritemner

Foruden at kunne sortere imellem de mange forskellige nyheder ved at gå ud i hovedmenuen, så kan du også vælge at følge de emner og nyhedssektioner, som du gerne vil følge med i. Det kræver ikke andet end en gratis Ekstra Bladet konto, og så kan du selv vælge hvilket emne, du gerne vil holdes opdateret om. Du finder denne funktion oppe i øverste højre hjørne og kan nemt og hurtigt komme i gang med at følge en interessant sag.

Topnyheder

Ekstra Bladet har ikke altid deres Topnyheder stående på forsiden. I hvert fald ikke udelukkende. I stedet bruger de deres forside til at holde en nyhedsstrøm i gang, så der hele tiden er en ny historie, som du kan læse igennem, når du klikker dig ind på hjemmesiden.

Hvis du gerne vil have adgang til deres topnyheder – de nyheder, som de har udvalgt fra nyhedsstrømmen og vurderer, er de bedste – så kræver det igen en gratis bruger hos Ekstra Bladet. Til gengæld så får du også en notifikation hver gang der er en vigtig nyhed, så du hele tiden er opdateret omkring de ting, der sker i verden.

Følg med på Facebook

Hvis ikke du er interesseret i at oprette en gratis bruger hos Ekstra Bladet – eller simpelthen bare ikke tror, at du kommer ind og får kigget på de opdateringer, som du får notifikationer om – så er der faktisk en anden måde. Ekstra Bladet er nemlig på Facebook – og at have sin nyhedsportal på Facebook er den ideelle løsning for utroligt mange danskere.

Der er mange, der sidder og scroller igennem Facebook mindst én gang om dagen. Her kan du følger med i det, som dine venner, veninder, familie og bekendt går og laver – men du kan faktisk også holde dig opdateret på de nyeste nyheder. I hvert fald hvis du går ind og trykket ”synes godt om” og følger Ekstra Bladet. Så vil artiklerne nemlig komme frem på dit feed, og du vil kunne klikke dig ind på lige netop de artikler, der rammer dit interessefelt. Nemmere bliver det ikke.

Ekstra Bladets tabloid layout er en fordel for dig

Som sagt som er der mange, der ser ned på Ekstra Bladet, fordi det er en tabloidavis – og tabloidaviser dækker jo ikke andet en skandale i kendisland. Sådan en holdning har der i mange år været omkring Ekstra Bladet, og det er i høj grad blevet opretholdt af den måde, som de vælger at lave deres layout på. De er nemlig kendetegnet ved, at de har store gule baggrunde med stor sort skrift og også nogle store billeder – blikfang på blikfang på blikfang, er det, der kendetegner Ekstra Bladets forsider. Men det er faktisk til din fordel.

De store og fangende titler gør det nemlig nemt at sortere imellem de nyheder, der vil ramme lige netop dit interessefelt, og de nyheder, der måske ikke gør – uanset om du er interesseret i deres nyhedssegment eller deres underholdningssektion.

Gå direkte til Ekstra Bladets forside: https://ekstrabladet.dk/