migoglivet.dk

Ekstra Bladet Horoskoper

Gå direkte til Ekstra Bladet Horoskoper: https://ekstrabladet.dk/horoskoper/

Mange af landets aviser og ugemagasiner har en sektion med horoskoper. Det gælder også for Ekstrabladet. Ekstrabladet har et dagligt horoskop, som på få linjer giver dig et fingerpeg om hvordan, du kan forvente at din dag bliver. Ud over selve det daglige horoskop, er der også en grundlæggende beskrivelse af hvert enkelt stjernetegn. Mange mennesker læser dagligt det horoskop der passer til deres stjernetegn.

Dit daglige horoskop

Hver dag kan du få et lille fingerpeg om hvordan din dag, måske, vil komme til at se ud. Der kan stå noget om hvordan dit humør er, eller hvordan det kan påvirke andre. Det kan føles som en lille hjælp. I hvert fald i de tilfælde hvor horoskopet rammer plet. Det kan også virke direkte opkvikkende. Hvis der f.eks. står noget om at du i dag har held i kærlighed. Eller, at et problem du har haft, vil løse sig. Eller, noget helt andet, som grundlæggende er positivt.

Horoskopet får dig til at kigge indad

Ingen mennesker går rundt og tjekker deres eget humør hele tiden. Det at læse horoskopet, giver anledning til, lige at tjekke sin egen grundform og dagens humør. Måske er det i virkeligheden det, som horoskopet er til for. Måske er det ikke særligt vigtigt om det der står, passer på en prik eller ej. Måske handler det i langt højere grad om, lige at tage sin egen puls. Et udsagn i den ene eller den anden retning, er det lille skub, der får dig til lige at kigge indad og spørge dig selv, dels om udsagnet passer og dels om hvordan du egentlig går og har det.

Horoskoper kan læses på forskellige måder

Hvordan du læser dit horoskop og hvad du kan bruge det til, afhænger af din overbevisning.

  • Tror du fuldt og fast på hvert et ord, så er dit horoskop en ægte guideline for din dag. Hvis du følger rådene, vil dit horoskop altid passe for dig.
  • Læser du bare horoskoper for sjov, uden hverken at tro på dem, eller være overbevist om at de er fup, så får du lidt underholdning ud af dem. Under alle omstændigheder, får du lige et lille kig ind i dig selv og i din dagsform.
  • Er du totalt skeptisk og fuldstændigt overbevist om at det er fup og fidus, ja, så får du selv sagt ikke ret meget ud af at læse dem. Måske du bare skal springe denne sektion over.

Astrologi er ikke en anerkendt videnskab

Selv om astrologi ikke er en anerkendt videnskab, så bruger uddannede astrologer mange år på at uddanne sig. Uddannelsen er dyr og skal betales af egen lomme. Der kan ikke søges SU eller anden form for støtte til uddannelsen. Sådan er det med alle alternative uddannelser i Danmark. I Ekstrabladet og i andre aviser og ugemagasiner, kan du ganske gratis læse dit horoskop. Vil du gerne have et stort og mere præcist horoskop, så skal du kontakte en uddannet astrolog.

Gå direkte til Ekstra Bladet Horoskoper: https://ekstrabladet.dk/horoskoper/