migoglivet.dk

Ekstra Bladet Live

Gå direkte til Ekstra Bladet Live: https://ekstrabladet.dk/

Ekstra Bladet Live holder dig opdateret på dagens aktuelle nyheder – alt, hvad du har brug for at vide, mens det sker.

Vær’ med, når det sker

Der findes mange nyhedsmedier i dag, og det kan være svært at følge alle, men vi vil heller ikke risikere at gå glip af noget.

Ekstra Bladet Live har samlet alle nyheder i ét forum. Her kan du holde dig opdateret på både ind- og udland, og på alle relevante og aktuelle emner.

Politik

Ekstra Bladet er kendt for at turde, når andre tier – dette mantra har en særlig vægt, når det henvender sig til det politiske indhold.

Vi har brug for at kunne se igennem vores politikeres udtalelser, og vi har brug for at vide, hvad der rører sig – det er vores liv og vores trivsel, det handler om. Ekstra Bladet Live er først med alle politiske tiltag og udtalelser, og vi har herigennem fri adgang til alle aktuelle nyheder.

Ekstra Bladet Live er med helt foran, når statsministeren holder pressemøde, og når finansministeren erklærer krise. Vores hverdag påvirkes af disse politiske beslutninger, og vi har gavn af at følge med og være på forkant – vi skal have mulighed for at tilpasse og omstille os hensigtsmæssigt, og det kræver, at vi er informeret om, hvad der foregår.

Samfund

På Ekstra Bladet Live er du konstant opdateret på, hvad der sker i dit nærområde og i dit samfund.

Mediet dækket alt fra strømafbrydelser til Covid19 krisen, og er du i tvivl om, hvordan du forholder dig et en given situation, så er Ekstra Bladet Live et godt værktøj at have ved hånden.

Hvad end vi befinder os i en reel krisesituation, eller en mindre samfundsmæssig ubelejlighed, så er det både praktisk, relevant og nødvendigt at holde sig opdateret og informeret om en given tilstand – hvordan skal vi agere, hvornår må vi agere, hvad skal vi vide? Alle er vigtige spørgsmål, vi hurtigt kan få et overblik over via Ekstra Bladets Live opdateringer.

Sport

Er dit fodboldhold i kamp, mens du befinder dig langt fra et TV, så kan du følge med på Ekstra Bladet Live. Her følger Ekstra Bladets sportsjournalister alle de populære og fulgte sportsgrene, og opdaterer løbende den aktuelle stilling, såvel som det endelige resultat – og alting foregår direkte og i realtid.

Har du sat penge på et hold, eller er du af anden årsag investeret i udfaldet af kampen, så er Ekstra Bladet Live stedet at gøre status.

Sport er noget, de fleste af os går op i. Derfor har det også en social værdi at være opdateret på de sportslige nyheder og resultater – vi løber aldrig tør for samtaleemner, når vi kan tale med om fodbold, håndbold, motorsport eller ridning.

Kriminalitet

Ekstra Bladets medier har altid været i blandt de bedste, når det handler om at dække kriminalitet og politiets arbejde, og deres live funktion er ingen undtagelse.

Vær’ med som de første på stedet, når mediet bringer efterlysninger, advarsler og opdateringer om igangværende sager. På Ekstra Bladet Live bliver intet overset eller nedprioriteret.

Det er vigtigt, at vi som borger følger med i politiets arbejde, og bidrager, når vi kan. At følge med i nyheder vedrørende kriminalitet kan have en samfundsmæssig værdi – måske har vi selv været til stede og set noget, vi ikke vidste var relevant for politiet at vide, før vi så nyhederne.

Underholdning

Vi mennesker kan godt lide sladder – og det er der intet negativt over. At kunne “sladre” med hinanden giver en social samhørighed og et fællesskab. Det handler om, at vi har noget, vi gerne vil dele med hinanden, og om, at vi har noget at tale med hinanden om.

Underholdnings nyheder har enormt høj værdi for vi mennesker. Politik, økonomi og samfund er vigtige emner, men også tunge emner. Og nogle gange er det rart med en pause fra alt det alvorlige, der sker i verden. At følge med i hvad vores yndlingskendisser laver, er både hyggeligt og sjovt – og absolut relevant i sociale sammenhænge.

Ekstra Bladet live har en bred sammensætning af nyheder, og underholdningsbranchen er også repræsenteret – til både glæde og nytte for vi, der gerne vil følge med.

Udland

På Ekstra Bladet Live kan du følge med i aktuelle nyheder for både ud- og indland.

De udenlandske nyheder er særdeles relevante, da vi påvirker hinanden lande imellem. Det er vigtigt at følge med i den globale opvarmning og den internationale økonomi, da begge har en høj påvirkning på vores eget lille velfærdssamfund. Ekstra Bladet er først med alt fra naturkatastrofer og afvigende vejrudsigter til borgerkrige og økonomiske analyser.

Vi ved alle godt, at vi lever i et samspil med resten af verden, og vi vil gerne følge med i, hvad der sker. Selvom det er langt væk hjemmefra, så påvirker vi hinanden globalt.

Med Ekstra Bladet Live ved hånden kan du holde dig opdateret på verdenssituationen uanset hvor langt væk du er fra krigszonen. Når vi ved mere, så kan vi mere, og med en velfunderet forståelse af en given verdenssituation, er vi bedre rustet til at tackle eventuelle konsekvenser i eget land.

Fri adgang og de seneste nyheder lige ved hånden

Viden er magt, siger man. Og det er et meget sandt udsagn. Når vi ved, hvad der sker i verden såvel som i eget samfund, så står vi stærkere.

Vi finder fællesskab i deling af viden – der er en social værdi heri, som ikke må undervurderes. På samme måde finder vi tryghed i at have information om, hvad der sker omkring os – uvished skaber frygt og utryghed.

Ekstra Bladet Live er et nyhedsmedie, der er praktisk og relevant. Du har fri adgang til de seneste nyheder både nat og dag. Avisen ligger online, og opdateres løbende og i samtid med de beskrevne nyheder og begivenheder. Du kan tilgå Ekstra Bladet Live på både telefon, tablet og computer, og nyhedssiden er let at manøvre rundt i – du kan altså på få minutter være opdateret på alt nyt, aktuelt og relevant for dig.

Ekstra Bladet Live er en nyhedsplatform der giver en bred viden og et hurtigt overblik. Formatet tager hensyn til en travl hverdag og en digital tidsalder, hvor vi drukner i nyhedsstrømme – med Ekstra Bladet Live behøver du kun én nyhedskilde.