migoglivet.dk

Ekstra Bladet Nyheder

Gå direkte til Ekstra Bladets forside: https://ekstrabladet.dk/

Ekstra Bladet er for mange ikke andet end ”bare” en tabloidavis. Selvom det er denne kategori, som det hører ind under, så betyder det dog ikke, at de ikke har noget at byde på til dig, der godt kan lide ”seriøse” nyheder. De har nemlig en hel sektion specielt til dig.

Ekstra Bladet nyheder byder på alt lige fra kriminalitet, politik, erhverv, videnskab og meget andet. De dækker en lang række områder i både Danmark og resten af verden, og du kan med garanti læse om noget, som du finder spændende. Det handler bare om at bruge avisen og dens hjemmeside rigtigt.

Sådan finder du frem til Ekstra bladet nyheder

Når du går ind på Ekstra bladets hjemmeside, så vil du i første omgang kunne se en masse overskrifter og forsidebilleder. Hvis du bare er interesseret i at følge med i nyheder generelt – uafhængig af hvilket emne det drejer sig om – så er det et godt udgangspunkt blot at rulle ned og læse de artikler, som du bliver præsenteret for. Hvis du derimod har en præference i forhold til hvilket emne det drejer sig om, så skal du op og have fat i menuen.

Ekstra bladets hovedmenu

På EBs hjemmeside, i øverste venstre hjørne, der vil du kunne se ”menu-ikonet”, der er placeret ovenpå hinanden. Det er Ekstra Bladets hovedmenu, som du kan bruge til at sortere de artikler fra, som højst sandsynligt ikke vil fange din interesse. Ekstra bladet følger nemlig nyhederne indenfor en lang række emner, og derfor har de delt det op i nogle forskellige kategorier, så du kan sortere det fra, der ikke siger dig alverden. Deres kategorier er som følger:

 • Nyheder
 • Sport
 • Underholdning
 • Forbrug
 • Sex og Samliv
 • Leder
 • Opinionen
 • Nationen

Ud af disse 8 kategorier, så er det selvfølgelig nyheder, du skal have fat i, hvis du vil ind og læse Ekstra bladets nyheder. Dog kan du sortere yderligere i deres kategorier. Ud for ”Nyheder” er der nemlig en pil, som du kan trykke på, og gør du det, så kommer der en række underoverskrifter frem – nemlig:

 • Bandeland
 • Krimi
 • Politik
 • Samfund
 • Terror
 • Erhverv
 • Krig & katastrofer
 • Videnskab

Dermed kan du altså yderligere komme det nærmere, som du har en særlig interesse for og gerne vil læse mere om.

De generelle nyheder

Hvis du ikke er interesseret i at sortere i nyhederne, så kan du også blot klikke på ”Nyheder” og så blive præsenteret for det hele.

Ekstra bladet præsenterer alle deres nyheder i en lille boks, hvor du blandt andet får overskriften på artiklen. Derudover får du også den kategori, som de har placeret artiklen i – altså enten krimi, bandeland, samfund, politik, erhverv, terror, krig & katastrofer eller videnskab – og du får også at vide, hvor lang tid det er side, at artiklen blev publiceret; altså hvor ny en nyhed, der er tale om. Kategorien og tidspunktet for publiceringen står på linje sammen med et tredje ikon – nemlig et lille bogmærke, som du kan trykke på, hvis du gerne vil gemme artiklen til senere. På den måde kan du sikre, at du altid har noget læsestof ved hånden.

Krimi

Det første emne indenfor ekstra bladets nyheder er krimi. Her kan du læse om de forbrydelser, der finder sted i Danmark, men også andre steder i verden. Det gælder alt lige fra voldtægtssager, påsatte brænde, hvidvaskning af penge, snyd, mord, hærværk, bombetrusler, knivstikkeri – alle de sager, der potentielt skal tages op i en retssag, dem dækker ekstra bladet og ligger ind under deres kategori ”krimi”.

Bandeland

Kategorien ”Bandeland” dækker – som du måske kan gætte – over alle de nyheder, der omhandler bandeaktivitet. Det er dybdegående journalistik om den organiserede kriminalitet, der finder sted i den danske underverden.

Her er der tale om kriminalitet, som vi alle sammen ved eksisterer, men som politiet ikke har de bedste muligheder for at komme til livs.

Er du interesseret i bandeaktivitet, så kan du altså finde de mest interessante historier om rocker- og bandemiljøet. Du kan også følge med, når der bliver kastet lys over en mørk og lukket verden, som den almene befolkning ikke kender meget til.

Krimi og Bandeland vil i nogle tilfælde overlappe hinanden, da meget bandeaktivitet involverer kriminalitet i form af vold, narko og i værste tilfælde mord.

Samfund

Samfund er den kategori som langt de fleste har en interesse i på en eller anden måde. Her bliver der skrevet om alle de ting, der sker i samfundene rundt omkring i verden – stort som småt. Det er en kategori med både sensationsprægede artikler, meget aktuelle artikler og også nogle vejledende og advarende artikler. Det er meget blandet hvad du finder i denne kategori, men heldigvis har du mulighed for at sortere til og fra, som det passer dig.

Politik

Underkategorien ”politik” giver næsten sig selv – og dem, der interesserer sig for politik, kan nok næsten regne ud, at det er denne sektion af Ekstra bladets nyheder, der vil være mest spændende for dem. Her kan du læse om politikernes op- og nedture, du kan følge med i, hvem der bliver medlem af hvad samt hvilke beslutninger, der bliver taget på Kristiansborg.

Dog handler det ikke kun om dansk politik. Det handler også om politiske beslutninger rundt omkring i verden, og skulle der opstå en demonstration i nærheden af – eller særligt på grund af – politikerne i et land, så vil du også være garanteret at høre nærmere om det her.

Erhverv

Erhvers sektionen hos ekstra bladet er også tiltænkt en meget specifik målgruppe – nemlig dig, der gerne vil følge med i det danske erhvervsliv. Igen handler det både om informationer, men det handler især også om pengetab, skattesmæk – sensationer i erhvervslivet, der er spændende for enhver, der har studeret faget eller blot er entusiastisk omkring erhvervslivet i Danmark.

Terror

Sektionen terror handler om en meget specifik form for kriminalitet, der desværre finder sted i hele verden. Og det er selvfølgelig meget nyhedsrelevant. Går du ind i denne kategori, så finder du med garanti ikke muntre artikler, men til gengæld vil du kunne høre alt aktuelt om terrohandlinger eller nyt om personer, der er involveret i terror på en eller anden måde.

Det er heldigvis ikke en kategori hos Ekstra Bladet, der er fyldt til randen, men de artikler der er at læse derinde, er bestemt også din tid værd. De er velformulerede, informative og gode til at sætte verden i perspektiv samt belyse et emne, der fylder meget i nogens hverdag.

Krig & katastrofer

Kategorien ”krig og katastrofer” er igen en sørgelig sektion af Ekstra Bladet, som det er utroligt vigtigt at belyse. Den er mere populær på nogle tidspunkter fremfor andre afhængig af verdenssituationen, men der vil desværre altid være noget at skrive om.

Hvis du gerne vil følge med i uenigheder mellem lande, naturkatastrofer og lignende hændelser, der påvirker store folkefærd, så er denne sektion særligt egnet til netop dig.

Videnskab

Sektionen videnskab under Ekstra bladets nyheder er utroligt spændende og rammer en lang række emner, som det kan være spændende at dykke ned i. Her bliver der både skrevet om, hvad der sker på Mars og resten af rummet, fænomener rundt omkring i verden, DNA-resultater – alt mellem himmel og jord, der har noget med videnskab at gøre. Det er en utroligt spændende sektion for dig, der har den ene eller anden form for interesse i naturfaglig viden og gerne vil være opdateret i forhold til de ting, som videnskabsmænd finder ud af.

Følg interessante emner

Ikke nok med at du kan sortere i nyheder, når du er inde på hjemmesiden og kigger de nyeste artikler igennem, så kan du faktisk også følge de emner, der siger dig mest. Det gør du ved at klikke på den knap, der sidder oppe i øverste højre hjørne, når du er inde på hjemmesiden. Det eneste det kræver er, at du har en gratis bruger hos Ekstra Bladet, og så vil de sende dig en notifikatio, når der er nyt i en sag. På den måde er du sikker på, at du altid er opdateret indenfor de emner, der rammer dit interessefelt.

Gør det nemmere for dig selv

Hvis du vil gøre det endnu nemmere for dig selv, så kan du dog også benytte Facebook til at holde dig opdateret på Ekstra Bladets nyheder. Du skal blot gå ind og trykke ”synes godt om” samt at følge deres profil – så vil deres artikler blive blandet med alle de andre opslag, som du scroller igennem.

Ekstra Bladet har ikke delt deres artikler op i kategorier på deres Facebookside på samme måde, som de har på deres hjemmeside, så her får du simpelthen alle de mest relevant nyheder at se – og så har du jo altid selv mulighed for at sortere dem fra, der ikke lige siger dig noget.

Gå direkte til Ekstra Bladets forside: https://ekstrabladet.dk/