migoglivet.dk

Ekstra Bladet Side 6

Ekstra Bladet har længe været én af danskernes foretrukne tabloidaviser. Dét skyldes ikke mindst avisens side 9, der fast er dedikeret til erotiske billeder af unge, smukke, danske kvinder. Ekstra Bladets side 9 må mildest talt betegnes som folkeeje. Og i nyere tid har side 9 fået en mindst lige så populær søsterside.

Fra side 9 til side 6

I løbet af de sidste næsten halvtreds år har der altid været et billede af en delvist eller helt nøgen kvinde på side 9 i Ekstra Bladet. Initiativet blev ikke overraskende gennemført i løbet af 1970’erne, hvor kvindernes seksuelle frigørelse ofte var i højsædet i den offentlige debat. Den oprindelige tanke var, at nøgenheden skulle foregå på side 6, men da denne side ofte kunne sikre solide annoncekroner, rykkede man pigerne et par sider længere ind i avisen. I dag er side 9 altid påført reklamer af den ene eller den anden art. Til gengæld findes der i dags også Ekstra Bladet Side 6, en side der særligt henvender sig til dem af os, der har en udpræget forkærlighed for erotik.

Erotik i fuldt flor

Side 9s eneste ulempe har fra starten af været, at du som læser ofte godt kunne tænke dig en kende mere erotik, end dét, der reelt set er plads til på en enkelt side. Ekstra Bladet løste dette problem, da de lancerede side6.dk. Hele side 6 er dedikeret til erotik og sex. På siden kan du både læse nyheder; gå på opdagelse i et lækkert galleri; finde de nærmeste udbydere af escorts og massager; udvide dit sexrelaterede ordforråd og finde dit næste sexlegetøj. Hvis du leder efter nogle gode, danske sexfilm, er side 6 helt sikkert også noget for dig.

Hvorfor læse side 6?

Flere og flere danskere er jævnligt er begyndt at logge ind på side6.dk. Og dét er der særligt fire grunde til.

Belejligheden

Først og fremmest er det nemt at navigere side 6. Siden er brugervenligt skruet sammen, og det eneste du skal bruge for at logge ind, er den kode, du hver dag finder på Ekstra Bladets side 9.

Diversiteten

I modsætning til side 9, henvender side 6 sig ikke kun til de mennesker, der seksuelt er tiltrukket af kvinder. Side 9 har et bredt udvalg af nyheder og andre godter, som både mænd, kvinder, homoseksuelle, heteroseksuelle og alle derimellem kan få glæde af. Uanset hvem du er, og hvad du tænder på, er der en god sandsynlighed for, at du på side 6 kan finde noget, der falder inden for din smag.

Det uddøende sexliv

Selv den stærkeste seksuelle relation kan falme med tiden. Side 6 bringer generelt set mange artikler om, hvordan du kan få lidenskaben tilbage i soveværelset. Dét hvad end du befinder dig i et fast parforhold eller blot godt kunne tænke dig at booste dine solostunder.

Eventyrlystenheden

Side 6s popularitet skyldes også, at mange af os elsker at gå på eventyr i vores egen seksualitet. Du er aldrig for gammel til at lære noget nyt. Og på side 6 kan du finde masser af inspiration til, hvordan du kan komme i gang med at udforske nye horisonter og markant forbedre dit sexliv.