migoglivet.dk

Ekstra Bladet Side 9

Gå direkte til Ekstra Bladet Side 9: https://ekstrabladet.dk/side9/

Ekstra Bladet er kendt for at være en af de største danske tabloidaviser, og af netop denne årsag er der mange, der afholder sig fra at læse bladets indhold. Dog er det ikke udelukkende tabloidindhold du finder hos Ekstra Bladet – til trods for at det hele er gemt sådan bag store overskrifter, store billeder og voldsomme farver.

Den del af Ekstra Bladet der til gengæld er ren og skær tabloid, er side 9. Her kan du se på kvinder i meget lidt – eller slet intet – tøj så meget som du lyster. Især hvis du går ind på deres hjemmeside.

Sådan kommer du ind på Ekstra Bladet Side 9

For at tilgå Ekstra Bladet i det hele taget, så skal du skrive hjemmesiden ind i din søgemaskine og trykke enter – så langt er de fleste med. Når du trykker enter, så vil du dog komme frem til Ekstra Bladets forside. Her er der alverdens nyheder både indenfor politik, samfund, kriminalitet og meget andet – det er ikke nødvendigvis lige det, du ledte efter, hvis du leder efter Ekstra Bladet Side 9. Derfor skal du klikke på menuen – de tre vandrette streger øverst oppe i venstre hjørne af skærmen – for at åbne den. Her vil du se en række forskellige overskrifter.

Her kan du enten klikke på overskriften og gå ind på Ekstra Bladet side 9 forsiden, eller du kan klikke på pilen ude til højre for overskriften.

Klikker du på overskriften…

Hvis du vælger at klikke på overskriften, så kommer du som sagt til forsiden af side 9. Her vil du kunne klikke dig videre til Ugen galleri, Fredagsgalleri og Månedens side 9.

Klikker på du på pilen…

Hvis du derimod klikker på pilen, så får du en ny række overskrifter:

  • Ugens galleri
  • Fredags galler
  • Månedens side 9
  • Årets side 9
  • Dagens side 9
  • Kom på side 9

Du kan altså vælge hvilken af disse 5 sider du vil ind på lige her fra hovedmenuen.

Rigtigt eller forkert at støtte side 9?

Ekstra Bladet side 9 vil i manges øjne være noget, der tilhører fortiden – er vi ikke kommet længere som samfund? Men er det i virkeligheden så forkert at have en side 9, som manges umiddelbare holdning er?

Det, der er vigtigt at huske, når du tænker på de såkaldte side 9 piger, er, at de alle sammen selv har valgt at være der. Du tilmelder dig selv via deres hjemmeside, så du har mulighed for at læse mere om, hvad det indebærer at deltage.

Dertil kommer at mange piger faktisk bruger det photoshoot, som medfølger, til at øge deres egen selvtillid. Det handler i virkeligheden om at fremhæve sine bedste sider og finde sig komfortabel med den krop, som man skal være i.

Og så kan man jo også snakke om, hvor modige pigerne er at turde stille sig op på den måde – hvis ikke du er sårbar, når du er så let påklædt, hvornår er du så? Og de gør det foran et kamera med hensigt på, at hele Danmark får det at se. For dem handler det hverken om at være billig eller opmærksomhedskrævende. De ved, hvad de er værd, og det er en sjov og anderledes oplevelse af være med.

Gå direkte til Ekstra Bladet Side 9: https://ekstrabladet.dk/side9/