migoglivet.dk

Foo Fighters

MUSIKNYT
Foo Fighters udfører en følelsesladet hyldestkoncert for trommeslager Taylor Hawkins
4. september 2022 • Rockgruppen spillede den første af to hyldestkoncerter for deres afdøde trommeslager Taylor Hawkins , der døde i marts i en alder af 50.

Foo Fighters vil ære deres afdøde bandkammerat Taylor Hawkins med 2 hyldestkoncerter
Amy Harris/Amy Harris/Invision/AP

Foo Fighters vil ære deres afdøde bandkammerat Taylor Hawkins med 2 hyldestkoncerter
9. juni 2022 • Hawkins, der døde i marts, vandt 15 Grammyer og blev medlem af Rock & Roll Hall of Fame i 2021.

2022 GRAMMY AWARDS
Grammy’erne udtaler sig klart: Nogle gange er det godt nok at føle sig god
4. april 2022 • Showet, på trods af en forsinkelse forårsaget af pandemien og korte øjeblikke af alvor, var for det meste et yderst professionelt, ubønhørligt energisk udstillingsvindue for fornøjelsen af livemusik. Plus et par priser.

MUSIKNYT
Jon Batiste og Silk Sonic vinder store priser ved 2022 Grammy
4. april 2022 • I et år med særligt vidtfavnende nominerede og konkurrencedygtige felter kom bandleder Jon Batiste og duoen Silk Sonic af med store præmier. Den ukrainske præsident Zelenskyy dukkede også op.

MUSIKNYT
Foo Fighters aflyser alle turnédatoer efter trommeslager Taylor Hawkins død
Marts 29, 2022 • Multi-platin-bandet meddelte, at det har aflyst alle kommende turnédatoer, og kalder dets trommeslagers død for et “svimlende tab”. Hawkins døde i fredags i Colombia, hvor bandet var på turné.

NEDROGLER
Foo Fighters trommeslager Taylor Hawkins dør 50 år gammel
26. marts , 2022 • Den mangeårige trommeslager for megaplatin-bandet er død. Lørdag udgav colombianske embedsmænd en erklæring, hvor de sagde, at de fandt beviser for 10 typer stoffer i Hawkins’ krop.

MUSIK
The Fellowship of the Rockers
21. december 2021 • Den nye dokumentarfilm Get Back, klippet fra 50 år gamle optagelser af Beatles-optagelsessessioner af instruktør Peter Jackson, tilbyder en chance for at se på et øjeblik, hvor myten om “bandfyren” ” tog form.

REDAKTØRENS VALG
Dave Grohl genoptager sin livsbekræftende vej fra Nirvana til Foo Fighters
24. november, 2021 • Efter at Nirvana sluttede, var Grohl ikke sikker på, at han ville fortsætte med at lave musik. Men, siger han, “Jeg indså, at musik var den ene ting, der havde helbredt mig hele mit liv.” Hans erindringer er The Storyteller.

MUSIKNYHEDER
Springsteen, Foo Fighters, Strokes Rock Vaccinerede New Yorkere i juni
8. juni, 2021 • I god tid forud for en festlig Central Park-koncert annonceret af borgmester Bill de Blasio til august, vender New York Citys spillesteder tilbage til juni for vaccinerede publikum.

MUSIK
‘SNL’ musikalske gæster, rangeret fra nr. 1 til Morgan Wallen
24. maj 2021 • Hvert år fremviser Saturday Night Live nogle af de største stjerner inden for pop, rock, hiphop og mere. Ved slutningen af hver sæson rangerer vi dem med koldhjertet præcision.

MUSIKNYHEDER
Foo Fighters Headline Lollapalooza Mens Chicago Summer Festival Season åbner op
19. maj 2021 • Lollapalooza er tilbage denne sommer, med bevis for vaccination eller en negativ COVID-test påkrævet for at komme ind. Med Pitchfork Festival og Riot Fest også tilbage, forbereder Chicago sig på en højlydt genåbning.