migoglivet.dk

Eksklusivt: Kanye West har en foruroligende historie med at beundre Hitler, fortæller kilder til CNN

Flere mennesker, der engang var tæt på kunstneren, tidligere kendt som Kanye West, fortalte CNN, at han længe har været fascineret af Adolf Hitler – og engang ønskede at opkalde et album efter den nazistiske leder.

En forretning. leder, der arbejdede for West, som nu går forbi Ye, fortalte CNN, at kunstneren skabte et fjendtligt arbejdsmiljø, delvist gennem sin “besættelse” af Hitler.

“Han ville rose Hitler ved at sige, hvor utroligt det var. var, at han var i stand til at akkumulere så meget magt og ville tale om alle de store ting, han og det nazistiske parti opnåede for det tyske folk,” fortalte personen til CNN.

Den udøvende magt forlod sin stilling og nåede en forlig med West og nogle af hans virksomheder over klager på arbejdspladsen, herunder chikane, som CNN har gennemgået. Den tidligere direktør bad om ikke at blive navngivet på grund af en fortrolighedsaftale og frygt for gengældelse fra West. Ifølge aftalen benægtede West den udøvende magts påstande.

Den udøvende myndighed fortalte CNN, at West talte åbent om at læse “Mein Kampf”, Hitlers selvbiografiske manifest fra 1925, og udtrykte sin “beundring” for nazisterne og Hitler for deres brug af propaganda.

Denne person udtalte, at folk i Wests inderkreds var “fuldt bevidste” om hans interesse for Hitler. Fire kilder fortalte CNN, at West oprindeligt havde foreslået titlen “Hitler” til hans album fra 2018, der til sidst udkom som “Ye”. De ønskede ikke at blive navngivet, med henvisning til bekymring for professionel gengældelse.

CNN har kontaktet West for en kommentar.

Universal Music Group, ejer af Def Jam, som plejede at distribuere Wests musik, sagde i en erklæring til CNN tirsdag, at selskabets forhold til hans GOOD Music-label sluttede sidste år.

“Der er ikke plads til antisemitisme i vores samfund. Vi er dybt engagerede i at bekæmpe antisemitisme og enhver anden form for fordomme,” tilføjede Universal Music-gruppen.

Kilderne CNN talte med havde ikke oplysninger om, hvorfor albummet i sidste ende blev kaldt “Ye.”

Van Lathan Jr., en tidligere TMZ-medarbejder, der konfronterede West under sit interview i 2018 på deres kontorer, hvor West sagde, at slaveri “lyder som et valg”, hævdede for nylig på en podcast, at West også kom med antisemitiske kommentarer under deres samtale at forretningen ikke frigav offentligt. Det er derfor, Lathan sagde, at hans nuværende kommentarer ikke overraskede ham.

“Jeg har allerede hørt ham sige de ting før på TMZ,” sagde Lathan under et afsnit af “Higher Learning”-podcasten tidligere på måneden. “Jeg mener, jeg blev overrasket, fordi den type antisemitisk snak er ulækkert. Det er ligesom, jeg bliver overrasket hver gang nogen gør det, ikke? Men hvad [West] angår, vidste jeg, at det var i ham, for da han kom til TMZ, sagde han det, og de tog det ud af interviewet. … Han sagde noget i retning af: ‘Jeg elsker Hitler, jeg elsker nazister.’ Noget i den retning, da han var der. Og de tog det ud af interviewet uanset årsagen. Det var ikke min beslutning.”