migoglivet.dk

5 ting, du ikke vidste om Rihanna

Er der nogen, der ser ud til at have det sjovere med berømmelse, mode og alle de forskellige pynt, der følger med at være en berømthed i 2019 end Rihanna? Elskede Rih er tilfældigvis også modtageren af vores berømte førstepladspris for bedste Met Gala-meme gennem tiderne, for selvfølgelig at rocke sin guldkjole Guo Pei og dens massive gule, pelsforede kappe med et 16 fods tog ( bare forestil dig, hvad hun ville have båret, hvis hun havde været i stand til at deltage i sidste års “Notes on Camp” Met Gala.) Mellem hendes kritikerroste modelinjer, Fenty x Puma, Savage x Fenty og det LVMH-partnere luksusmærke Fenty, beholdt sin titel som en af de største popstjerner på planeten, og en række højprofilerede skuespilkoncerter, ville du være hårdt presset på at finde et bedre ikon for vores alder end Bad Gal selv. Men det vidste du. Her er 5 ting om stjernen, som du sikkert ikke vidste.

1. Som mange, der er kommet før hende, går Rihanna faktisk ikke under sit fornavn. Den 27-årige barbadiske skønhed blev født Robyn Rihanna Fenty. Hendes mellemnavn er arabisk og betyder “sød basilikum”. Med sin familie og nære venner går hun stadig forbi Robyn. “Jeg bliver lidt følelsesløs af at høre Rihanna, Rihanna, Rihanna,” har hun fortalt Rolling Stone. “Når jeg hører Robyn, er jeg opmærksom.” (Også: Ifølge Rihannas Instagram kan vi have udtalt hendes kunstnernavn forkert. Det viser sig, at det er Ri-Anna.)

2. Rihanna har måske sine egne musik-, skønheds- og modeimperier, men hun har også sin egen gade. I 2017 omdøbte Barbados-regeringen Westbury New Road – hvor sangerinden voksede op – Rihanna Drive. Premierminister Freundel Stuart ledede navngivningsceremonien, og Rihanna fejrede lejligheden med et dybtfølt Instagram-opslag, der tog hendes fans ned af mindebanen: “Westbury er mere end et fællesskab, vi er familie!” hun skrev.

3. Som 15-årig vandt Rihanna sin high school skønhedskonkurrence og blev kåret som Miss Combermere efter at have opført Mariah Careys “Hero.” “Jeg grinede lidt af disse dumme konkurrencer,” fortalte Rihanna til Daily Mail i 2007. “Men mine venner i skolen vovede mig til at gøre det, og min militæruddannelse kom til nytte for at lære at balancere bøger på mit hoved til catwalken.” Og ja, “Work”-sangerinden var en hærkadet i et sub-militært program i hendes hjemland Barbados. Singer-songwriter Shontelle var hendes drillsergent og beordrede Rihanna rundt. »Det er, hvad boresergenter gør. Vi leder kadetter rundt omkring, vi får dem til at lave push-ups … især når de dukker op på paradepladsen sent,” fortalte Shontelle til BBC i 2009. “Vi var begge i kadetter sammen – det var ikke obligatorisk eller noget. Men se for mig, at jeg og Rihanna i kampstøvler og trætte kravler gennem mudder og den slags.”

4. Rihanna har et par uortodokse ritualer før showet. Tingene starter normalt: “Jeg spiser sugetabletter, damper min stemme, laver min makeup. Jeg skyper min vokalcoach, og vi sidder der ved makeup-bordet og laver opvarmning i omkring en halv time,” fortalte hun Esquire i 2011. Så begynder hun at have det sjovt: “Min personlige assistent-slash-bartender bringer mig et shot, som hun fortynder med lidt, så det ikke er så hårdt, som appelsinjuice eller sodavand og lime,” sagde hun. “Jeg er nødt til at have det. Jeg tager det meget alvorligt, så der er altid et niveau af angst. Jeg overtænker alt, når det kommer til mit job. Drinken beroliger mine nerver. Jeg nipper til det, mens jeg ser åbningsakten fra mit omklædningsrum. Nogle gange går jeg ud i publikum. Jeg tager en rigtig stor hættetrøje på og sniger mig derud.”

5. I 2007 forsikrede Gillette Rihannas ben for 1 million dollars. “De udnævnte mig til dette års Celebrity Legs of a Goddess, så sammen med titlen følger en forsikring for dine ben på en million dollars,” har hun fortalt til theGuardian. “Men jeg tror, jeg bare er normal. Jeg tænker: ‘Forsikrer folk virkelig deres ben for en million dollars?’ Hvis det var mine millioner dollars, ville jeg nok gå rundt i bukser dagen lang.”