migoglivet.dk

Hvem dræbte Tupac Shakur? Historien om rapperens chokerende død

Du har måske ikke mødt ham, da han var i live og i gang, men du må have hørt hans navn på et tidspunkt. Tupac Amaru Shakur, kendt under sit præstationsnavn 2Pac og senere under sin identitet Makaveli, var en amerikansk rapper og skuespiller født i Lesane Parish Crooks den 16. juni 1971. Tupac døde den 13. september 1996. I dag spekulerer folk stadig på, hvem der dræbte Tupac.

Tupac var og er stadig uden tvivl den mest indflydelsesrige rapper i historien. I øjeblikket er han stadig en af verdens bedst sælgende kunstnere med mere end 75 millioner solgte album på verdensplan.

Størstedelen af Tupacs musik adresserer aktuelle sociale problemer, der plager indre samfund og blev set som en aktivist for anti -ulighed.

Emnet om Tupacs død er vokset til at være meget interessant gennem årene, efter de teorier og konspirationer, der har spredt sig om arten af hans død og gyldigheden af hans død.

Shakur blev skudt fire gange af en unavngiven overfaldsmand i et drive-by-skyderi i Las Vegas den 7. september 1996 og døde seks dage senere.

På grund af deres offentlige fjendskab vendte Shakurs ven om -rival, den Notorious BIG, blev først betragtet som en mistænkt efter hans død, men blev dræbt seks måneder senere i et drive-by-skyderi, mens han besøgte Los Angeles.

Siden Shakurs død er der blevet udgivet fem album mere, som alle er blevet certificeret platin i USA.

Hvem dræbte Tupac?

 • Indtil nu har der stadig ikke været nogen konklusion om, hvem der dræbte Tupac.
 • Tupac døde den 7. september 1996 i et drive-by-skyderi, og han var 25 år gammel på det tidspunkt, hvor han død. Bilen med Tupac standsede ved rødt lys på East Flamingo Road og Koval Lane kl. 23.15, hvilket var præcis, da skyderiet fandt sted.
 • Tupac blev skudt to gange i brystet, én gang i hans arm, og en gang i låret med fire .40 kaliber skud affyret fra en Glock pistol. Han døde på hospitalet seks dage senere af sine sår og påvirkning.
 • Gerningsmanden bag dette skyderi blev aldrig fundet. Året efter hændelsen, Sgt. Kevin Manning, der ledede efterforskningen, rapporterede til Las Vegas Suns efterforskningsskribent Cathy Scott, at Tupacs mord “måske aldrig blive opklaret.”
 • Han hævdede, at undersøgelsen ikke kunne give noget positivt resultat, fordi der ikke var nogen pålidelige spor, og vidnerne på tidspunktet for hændelsen var ikke villige til at tale om det, derfor er undersøgelsen blevet afsluttet.
 • Konspirationer omkring retshåndhævelsens manglende vilje til at afsløre sandheden bag Tupacs død og bringe gerningsmændene til at booke kom til kort efter Mannings interview.
 • EDI Mean, en mand, der var medlem af Outlawz og en allieret med Tupac, hævdede, at retshåndhævelsen kendte detaljer om Tupacs død, men var uvillig til at yde retfærdighed .
 • Andre rapporter begyndte at melde sig ind om mordet på Tupac. I 2002 udgav Chuck Philips, en forfatter fra Los Angeles, en todelt rapport med titlen “Hvem dræbte Tupac Shakur?”
 • På grund af den årelange undersøgelse. Ifølge Philips: “Skyderiet blev udført af Southside Crips, en Compton-bande, som gengældelse for Shakurs tæsk af et af deres medlemmer få timer før skyderiet.
 • De fatale skud blev affyret af Orlando Anderson , den person, der havde angrebet Shakur. Anderson blev betragtet som en mistænkt af politiet i Las Vegas, men han blev kun interviewet én gang. Anderson blev dræbt i et uafhængigt bandeskyderi næsten to år senere.
 • Andre rappere, herunder The Notorious BIG, Tupacs modstander på det tidspunkt og andre gangstere i New York City, blev også nævnt i Philips’ historie.
 • Philips udgav en anden artikel, hvor han vurderede Las Vegas-politiets uansvarlighed til at udføre de nødvendige undersøgelser omkring Tupacs død med succes og tilstrækkeligt.
 • Ifølge hans rapport, Las Vegas-politiet begik den fejl at afvise kampen få timer før skyderiet, hvor Shakur angiveligt slog Anderson i MGM Grand-lobbyen.
 • De formåede heller ikke at følge op med et af Shakurs holdmedlemmer, der havde overværet skyderiet og fortalte politiet i Las Vegas, at han ville være i stand til at identificere en eller flere af overfaldsmændene og var villig til det, men blev dræbt kort før hans interview.
 • Sidst fulgte de ikke op på et spor fra en af øjenvidnerne om en hvid Cadillac, der kiggede som den, hvorfra skytterne skød deres fatale skud og flygtede.
 • I årenes løb fortsatte flere konspirationer omkring Tupacs død med at sprede sig, og de fik FBI til at offentliggøre dokumenter som følge af en informationsfrihed Lovanmodning i 2011.
 • Denne anmodning viste deres undersøgelse af den jødiske forsvarsliga, som afpressede beskyttelsespenge fra Shakur og andre rappere efter at have sendt dem dødstrusler. Dette var ifølge Haaretz, et israelsk dagblad.
 • I 2017 afslørede Knight, at han var målet for attentatforsøget, der dræbte Shakur, og hævdede, at det ramte ham som en del af et komplot om at overtage kontrollen over Døden Row Records.
 • Nogle mennesker lavede også spekulationer om, at Notorious BIG var ansvarlig for Tupacs død. De fleste havde alle øjne på ham efter nyheden om Tupacs død, fordi han var Tupacs største rival på det tidspunkt.
 • Rapperen, hvis navn var Christopher Wallace, nægtede at vide om Tupacs død. En rapport fortalte, at Christopher var ved at indspille en sang i et indspilningsstudie i New York City på tidspunktet for Tupacs angreb, ifølge optegnelsen over hans families elektroniske regninger.
 • Christophers manager, Wayne Barrow, og Lil’ Cease, en med-rapper, afkræftede rygterne, der fløj omkring og associerede Christopher med Tupacs død, da de hævdede, at de optog i studiet med ham den aften, hvor skyderiet fandt sted.
 • På trods af de rygter, der var spredning, blev der ikke fundet væsentlige beviser, der kunne forbinde Wallace med mordet på Tupac. Selv Wallace døde seks måneder senere.
 • Han blev dræbt i et drive-by-skyderi af uopdagede snigmordere den 9. marts 1997 og døde på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles.
 • ul>

  Hvordan døde Tupac?

  • Tupac blev dræbt i et drive-by-skyderi af uopdagede snigmordere. Tupac og Knight, hans ven eller kollega, kørte om natten.
  • Det blev rapporteret, at patruljebetjente først stoppede deres køretøj uden nummerplader og spillede musik med meget høj lydstyrke. De blev dog løsladt kort tid uden at blive citeret.
  • De standsede ved et rødt lyspunkt kl. 23.10, hvilket var minutter efter deres løsladelse, hvor de kort chattede med to kvinder, som de havde set pga. deres bil var tæt på deres. Præcis klokken 23.15 placerede en hvid firedørs Cadillac sig ved siden af Knight.
  • Skytten, der sad bag på Cadillac’en, rullede vinduet ned og skød skud mod Tupacs BMW med en .40. S&W Glock 22.
  • Knight kørte Tupac og ham selv en kilometer væk fra gerningsstedet til Las Vegas Boulevard og Harmon Avenue trods sine skader. De blev stoppet igen af Bike Patrol, som sendte paramedicinere i radio.
  • Knight og Tupac blev transporteret til Southern Nevada University Medical Center af politi og paramedicinere. Tupac blev indlagt efter hændelsen. Efter gentagne gange at have forsøgt at komme ud af sengen, blev han dybt bedøvet, sat på livsstøtte og til sidst sat i et medicinsk induceret koma.
  • Tupac døde af respirationssvigt, der fulgte efter et hjertestop på grund af fjernelse af hans højre lunge, mens han var på intensivafdelingen om eftermiddagen fredag den 13. september 1996.
  • Lægerne forsøgte at genoplive ham, men var ikke i stand til at stoppe blødningen. Klokken 16:03 blev han erklæret død (PDT).

  Hvor blev Tupac skudt?
  Tupac Shakur blev skudt i krydset mellem East Flamingo Road og Koval Lane i Las Vegas, Nevada, omkring kl. 23.15 den 6. september.

  Dette var tæt på The Maxim Hotel, som lukkede den 21. november 1999 og ikke længere er åbent for offentligheden . Tupac blev ramt to gange i brystet, én gang i armen og én gang i låret.

  Hvornår døde Tupac?
  Tupac blev taget til Southern Nevada University Medical Center efter skyderiet. Han forsøgte at komme ud af sin seng flere gange, hvilket førte til, at han blev kraftigt bedøvet, sat på livsstøtte og til sidst lagt i et medicinsk induceret koma.

  Om eftermiddagen den 13. september 1996, døde på intensivafdelingen af en respirationssvigt forårsaget af et hjertestop, der forårsagede fjernelse af hans højre lunge.

  Lægerne forsøgte at genoplive ham, men de kunne ikke stoppe blødningen. Hans mor Afeni besluttede at stoppe med at modtage medicinsk behandling, og han blev erklæret død kl. 16:03 (PDT).

  Hvor gammel var Tupac, da han døde?
  Tupac var 25 år gammel, da han blev skudt og dræbt. På tidspunktet for sin død var han allerede et af de førende navne og mest fremtrædende personligheder i 1990’ernes gangster-rap. Sammen med Snoop Dogg blev Shakur anset for at være en af de to bedste amerikanske rappere i 1990’erne.

  Shakur “havde hjulpet med at transformere rap fra en grov gademode til en nuanceret kunstform, hvilket lagde grundlaget for den nuværende globale hip-hop boom,” ifølge musikjournalisten Chuck Philips.

  Da hans tid blev afkortet, er der ingen tvivl om, at Tupac opnåede meget i en ung alder og skabte meget for sig selv og rapspillet , en arv, der ville vare i generationer.

  Hvor gammel er Tupac?
  Tupac ville være fyldt 51 år i år den 16. juni, hvis uopdagede lejemordere ikke havde myrdet ham. Han var 25 år gammel, da han døde på grund af et drive-by-attentatforsøg, der førte ham til koma, tung hospitalsindlæggelse og til sidst døden.

  Shakur, der forlod denne verden for 26 år siden, var en betydningsfuld amerikansk karakter født ind i fattigdom og opvokset af to tidligere Black Panthers.

  Han indledte hiphops fejring af rags-to-riches succes, poetisk lyrik og politiske understrømme og solgte over 75 millioner album på verdensplan.

  Tupacs obduktion

  • En ukendt overfaldsmand skød Tupac Shakur efter at have forladt en boksekamp i Las Vegas, Nevada den 7. september 1996.
  • En hvid Cadillac kørte op til passagersiden af køretøjet Tupac rejste i.
  • Ifølge vidner forlod to mænd Cadillac’en og affyrede 13 skud fra en Glock .40 kaliber pistol mod Tupacs køretøj .
  • Tupac Shakur, der sad på passagersædet, blev ramt af to kugler i brystet, en i armen og en i låret. Han døde seks dage senere i hospital. pital på grund af de ofre, han led af såret.
  • Tupacs obduktion begyndte at sprede sig kraftigt, da bogen The Killing of Tupac Shakur blev udgivet. På grund af et obduktionsbillede på dens sider skabte bogen overskrifter, da den blev udgivet i september 1997, på et årsdagen for Shakurs død.
  • Det var den første bog om rapperens død, der blev udgivet. Mange mennesker hævdede, at Tupacs obduktion ikke passede til beskrivelsen af hans død. Dette var dog kun ifølge nogle konspirationsteorier, der hævdede, at Tupac forfalskede sin død og stadig er i live et eller andet sted.
  • Der har endda været påstande og rapporter om Tupacs observation et eller to steder. Men gyldigheden af disse oplysninger er tvivlsom, fordi de ansvarlige myndigheder bekræftede gyldigheden af Tupacs obduktion.

  Hvor er Tupac begravet?
  Tupac blev kremeret en dag efter hans død. Hans aske blev angiveligt spredt i hans mors have. Ifølge de seneste nyheder vil Tupacs aske dog blive transporteret til Afrika på tiårsdagen for hans død.

  Afeni Shakur, Tupacs mor, transporterer sin aske til Soweto, Sydafrika, for at møde Nelson Mandela . Ifølge hende er de begivenheder, der fandt sted der, en væsentlig del af hendes historie, og det vil være en ære for hendes søn at blive begravet der.

  Tupac Shakurs død rystede verden som en elsket amerikansk stjerne. Dokumentarfilm, fonde, priser og mange andre er blevet dedikeret til hans minde for at holde hans arv stærk.